Muut Happy Hour Ravintolat:

27.05. La 22:00 – 10 €

Soul and Funky Dance Saturday: SLIM T AND THE FUNKY PABLOS COLLECTIVE GOES KESÄBILEET

Tanssittavaa jazzia, soulia, groovea ja jopa popahtavia säveliä soitteleva viihdeorkesteri Slim T & the Funky Pablos Collective esiintyy Storyvillessä lauantaina 27.5.2017.

Olemme kuunnelleet yleisön toiveita ja viesti oli selvä: yhä vain enemmän funkia ja tanssittavaa soulia. Ehkä jokunen energinen diskokappalekin saadaan sekoitettua mukaan settiin.

Kappaleet eivät ole tältä vuosituhannelta! Tai, no, paitsi jos ne sointuvat saumattomasti yhteen James Brownin, Joe Cockerin tai Elviksen musiikkityylien kanssa. Jos se suorastaan pakottaa pöydästä ylös ja tanssimaan, soitamme sen" -motolla on koottu rikas kattaus mukaansatempaavaa, iloista ja ikivihreistä kappaleista koostuvaa ohjelmistoa. Jokunen uusikin biisi on saattanut taas eksyä mukaan, onhan tämä OSA 4.

Orkesteri on tehnyt tällä kokoonpanolla yli 100 keikkaa 15 vuoden aikana, joten yleisö saa nähdä lavalla yhdessä viihtyvän, vanhoista ystävistä koostuvan, hyvän tunnelman soul-ukkoremmin.

Laulu: Tobias Andersin (Organ Groove Trio, Ladies&Gents) & Janne Rantanen & Juha Viitala (Club for Five)

Trumpetit: Niklas Andersson (Acoustic Dixie Six, DDT Jazzband, Reunion Bigband) & Jarno Haikonen &

Juhani Leksa Lehtonen (Reunion Bigband)

Saksofonit: Olli Salmi (AcousticDixieSix) & Kristian Sahlstedt (U-Benz) & Fredrik Rahka

Kitara: Vesa "Pulu" Kyyhkynen (U-Benz)

Piano: Ville Kotovirta (U-Benz)

Basso: Juha Viitala (mm. Club for Five)

Rummut: Erka Koivunen (U-Benz)

Perkussiot: Jan Vaaka (Ladies&Gents)

Orkesterilla on vanha motto: Pääasia että bändi viihtyy. Se olkoon mottona myös lauantaina 27.5., mutta viihtymisen tarttuminen yleisöön on taattu.

"Tää nyt kuulostaa ihan hölmöltä mainita, mutta kannattaa tulla ajoissa paikalle. Viimeksi jono oli jossain vaiheessa tunnin mittainen, ja emme halua että kukaan joutuisi jonottamaan. Kaikki varmasti kyllä mahtuu sisälle. :)", toteaa bändin puuhapete Tobias Andersin.

Ennakkoliput Tiketti.fi.

Ennakkoliput

tiketti_cmyk_pos_2011