Liput 16€, ennakot Tiketti >

CHUCK BERRY TRIBUTE

Henry Ojutkangas ja Wiley Cousins ystävystyivät jo 90-luvulla keikkaillessaan pääkaupukiseudun klubeilla. Blues ja rock’n’roll musiikki ovat kulkeneet käsi kädessä esiintymisten mukana ja Chuck Berryn musiikki on ollut aina lähellä sydäntä. Samat esikuvat Berryn kanssa helpottavat lähestymään rock’n’rollin ydintä, jossa on myös ripaus bluesia. Henry taikoo kitarallaan tutut T-Bone Walkerin ”duiddi-duiddi” -kuviot ja tiukat rock’n rollin ”ränttä-tänttä ” -kompit, jotka luovat hyvän pohjan Berryn musiikille. Wiley tutustui jo nuorena kotimaassaan USA:ssa boogie-boogie -pianon saloihin. Sekä Henry että Wiley hoitavat yhdessä tyylikkäästi myös vaativat solistiosuudet.
Rytmiryhmän kruunaavat kokeneet alan huiput, Mikko Löytty, basso ja Juppo Paavola, rummut. Henry onkin heidän kanssaan tehnyt vuosia yhteistyötä ja kompit ovat mukavasti jo  liimautuneet oikeille uomilleen. Kaikki on nautinnollista rock’n’rollia, jonka imuun on helppo hypätä täysin rinnoin vuodenajasta ja vuorokauden ajasta riippumatta.

HENRY OJUTKANGAS – kitara ja laulu.
WILEY COUSINS (USA/FIN) – piano ja laulu.
MIKKO LÖYTTY – basso.
JUPPO PAAVOLA – rummut.

HENRY OJUTKANGAS

Bluesmuusikkona tunnettu Henry on esiintynyt ja levyttänyt urallaan sekä omilla bändeillään että lukuisten muiden artistien kanssa; Champion Jack Dupree, Oiling Boiling, Dave Lindholm, Pepe Ahlqvist, Hot Club Trio, Henry O’ Band, Henry’s Swing Gang jne… Ajan myötä blues vaan jalostuu ja hioutuu hänen käsissään.

WILEY COUSINS(USA/FIN)

Californian ja Teksasin kautta Suomeen 90-luvulla muuttanut Wiley tulee musiikaalisesta perheestä ja esiintyi mm. The Rhythm Rats- yhtyeen kanssa, joka  keikkaili Suomessakin. Yhtye levytti ja teki kiertueita mm. saksofonisti-virtuoosi Clifford Scottin kanssa. Clifford tunnetaan mm. uskomattomasta Honky Tonk- instrumentaalista, joka pääsi listoille 60-luvulla. Suomessa Wiley perusti The Well Hungarians yhtyeen ja hän on esiintynyt aktiivisesti koko ajan.

MIKKO LÖYTTY

Mikko on yksi eniten levyttäneitä muusikoita Suomessa. Mittava lista tunnettujen bändien kanssa; Q-Stone,Timo Kiiskinen, Dave Lindhom, Remu & Hurriganes jne…

JUPPO PAAVOLA

Juppo on soittanut myös lukuisten tunnettujen artistien taustalla ja yhtyeissä; Dave Lindholm, Juice Leskinen, Groovy Eyes, Sami Saari, Niko Ahvonen, Marjo Leinonen jne…Säestänyt paljon myös ulkolaisia tunnettuja artisteja kuten Junior Watson, Tad Robinson, James Harman, Carlos Del Junco jne…

Tilaa uutiskirje

Pysy ajan tasalla tapahtumista ja parhaista tarjouksista!

Kiitos tilauksesta!

X