Rekisteriseloste
Happy Hour Restaurants Oy Rekisteriseloste 01.01.2017
1. Rekisterinpitäjä
- Happy Hour Restaurants Oy / LY 1634953-0
2. Rekisteriasiat
- Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään kolmen arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin. info@hhr.fi
3. Rekisterin nimi
- Happy Hour Restaurants Oy asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeemme tilanneiden rekisteri.
- (Happy Hour Restaurants rekisteriin kuuluu Lebonk, Storyville, Rymy-Eetu, Freedom ravintolat)
4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
- Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.
5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:
- Nimi
- Osoitetiedot
- Sähköpostiosoite
- Matka- ja/tai muu puhelinnumero
- Organisaatio ja asema
- Organisaation osoitetiedot
- Yhteysloki
6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
- Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.
7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
- Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.
8. Tietojen poistaminen
- Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.
9. Rekisterin suojauksen periaatteet
- Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.