Storyvillen yksityistilaisuudet

Storyvillessä järjestyy pikkujoulut, virkistyspäivät, lanseeraustapahtumat, kick offit, syntymäpäivät, sukujuhlat, seminaarit ja parhaat jatkot yrityksille ja yksityishenkilöille.

Täyteen tunnelmaan

Tarjoa vieraillesi aito New Orleans -tyylinen elämys vanhaan hiilikellariin rakennetussa, kansainvälisen tunnelman tarjoavassa ravintolassa Helsingin Etu-Töölössä, aivan eduskuntatalon ja musiikkitalon kulmalla. Legendaarinen Storyville on tunnettu runsaasta elävän musiikin tarjonnastaan, music clubin keittiö ja puistoterassin hiiligrilli tarjoilee Cajun-creole -vaikutteisia annoksia aina myöhäiseen iltaan asti.  Storyville on rankattu yhdeksi euroopan parhaimmista jazzklubeista ja ravintola onkin jo neljännesvuosisadan ajan viihdyttänyt livemusiikin, hauskanpidon sekä tanssin ystäviä ja tarjonnut puitteet onnistuneille yksityistilaisuuksille.

Tilat hyvälle tilaisuudelle

Storyvillen ravintolatiloihin kuuluu katutason pianobaari, alakerran music club ja kesäinen puistoterassi. Kokonaisuus soveltuu loistavasti yritysten erilaisiin tapahtumiin ja yksityisiin juhlatilaisuuksiin. Tilaisuuksien luonne on usein rento ja jäykkyys loistaa poissaolollaan. Tilojen yleisilme on välittömän viihtyisä ja lämminhenkinen, henkilökunta on kansainvälisen tuttavallista, reipasta ja rentoa.

Storyville stageille nousee viikoittain vähintään viisi kotimaista tai ulkomaista orkesteria ja viihteen ammattilaista – illan orkesteri onkin usein yksityistilaisuuksiemme ehdoton huipennus.

Varaa ajoissa!

Storyvillen ravintolatilat on varattavissa 50-250 henkilön tilaisuuksille aamupäiväksi, iltapäiväksi, koko päiväksi, koko illaksi tai alkuillaksi, jolloin yksityinen tapahtuma jatkuu vapaamuotoisena juhlana muun ravintolayleisön mukana. Istumapaikkoja päivätilaisuuksiin on 60kpl. Kellonajat on sovittavissa joustavasti sisällön ja esiintyjien mukaan. Koko illan yksityistilaisuuksiin ja päivätapahtumiin asiakas voi tuottaa oman esiintyjän, puolestamme tarvitaan vain ääniteknikko. Autamme tarvittaessa viihdesisällön, orkesterin, muun teknisen toteutuksen ja esimerkiksi tapahtuman kutsumateriaalien tuotannon kanssa. Isommat varaukset artisteineen on syytä tehdä vähintään kuukautta etukäteen, pienemmissä riittää jopa alle viikon varoaika. Kysy lisää, täytä varaustiedustelu!

Teema tekee juhlan

Hauska sisältö ja toimiva teema moninkertaistaa juhlatunnelman. Olemme suunnitelleet valmiiksi joitakin suuren suosion saavuttaneita juhlakonsepteja, jossa saatte rekvisiitan ja valmiiksi mietityn toimintamallin juhlaan mukaan. Perinteiset firman pikkujoulut tai Salakapakkajuhlat, joissa on läsnä vahva kieltolain henki tai vaikka Mardi Gras -karnevaalien riehakkuutta asiaankuuluvine tanssiryhmineen. Kysy lisää teemoista ja paketeista club@storyville.fi

Esimerkki: Pikkujoulut

Oy Humus Ab järjestää henkilöstölleen rennot pikkujoulujuhlat menestyksekkään kalenterivuoden kunniaksi. 65 henkilöä saapuu juhlimaan klo 17:30 alkaen, syö hyvin ja palkitsee parhaat työntekijät muiden puheiden lomassa. Klo 20:30 virallinen tilaisuus loppuu ja ovet avataan ravintolaan tuleville muulle yleisölle. Yritys jakaa vielä muutaman drinkkilipun työntekijöilleen ja tilaisuus jatkuu ravintolan asiakkaiden kanssa tanssien ja viihtyen orkesterin esiintyessä. Kaikilla on hauskaa!

Esimerkki: Syntymäpäiväjuhlat

Marcus juhlistaa 50-vuotispäiviään ja varaa Storyvillen clubin yksityiskäyttöön. Kutsuvieraita on 180 ja ruokailuun on lisätty tarjontaa, koska juhlat järjestetään kokonaisuudessaan ”kaikilla herkuilla”. Syntymäpäivät vietetään salakapakka-teemalla, ja tapahtumapaikalle saavutaan hämäräperäistä salaista käytävää pitkin. Tarjolla on salakuljettajien juomia ”kovaa teetä” ja ”kaffeplöröä”. Lisäohjelmana nähdään kieltolakipoliisien tekemään ratsia ja loppuillan kohokohta on runsas burleskishow.

Esimerkki: Seminaari + illanvietto

Hirsirakennus Ltd. järjestää jälleenmyyjilleen koulutustilaisuuden perjantaipäiväksi. Storyvillen music club sopii mukavasti tuotteiden esittelytilaksi ja koulutuspisteeksi. Osallistujia on yhteensä 220, joista 150 ennakkoilmoittautunutta on kiinnostunut jatkamaan illanviettoa ja Storyvillen omassa ohjelmassa on yhteensä kolme orkesteria samalle illalle. Yritys jakaa drinkkiliput virallisen osuuden jälkeen ja ilta jatkuu vapaamuotoisena ravintolan muun asiakaskunnan kanssa juhlien. Pisteet kotiin!

Music bar

Ruokailutila salin takaosassa

Kansainvälistä tunnelmaa

Music club, etubaari

Ruokailutila stagen vieressä

Music club, takabaari

Brasilian rytmejä

Pöydät koreaksi ja juomat kylmään!

Storyvillen tarjoilut viimeistellään tilaisuuden luonteen ja erityistoivomusten mukaisiksi. Olemme kokemuksen perusteella tehneet valmiita tarjoilupaketteja, joista on helppo muokata teeman edellyttämiä kokonaisuuksia. Tarjoiluiden sisältämät juomat valitaan asiakkaan tarpeen mukaisesti ja myös määrältään rajoitetut drinkkiliput on mahdollista tehdä tilaisuuteen. Drinkkilippujen antaminen omille kutsuvieraille on myös miellyttävä tapa huomioida illan jatko, jos ovet avataan muulle yleisölle saman illan aikana.

Noutopöydän tarjoilut

Noutopöytään katetaan tilaisuuteen sopiva valikoima syötävää alkupaloista jälkiruokiin. Mikäli peruskattaus ei riitä tilaisuuden luonteelle, voimme keskustelun pohjalta suunnitella todella näyttävän buffetin. Erikoisruokavaliot otamme aina lähtökohtaisesti huomioon.

Esimerkkinä perusbuffet yli 50 henkilön ryhmälle, josta tarjoilusisältöä lisätään tai muokataan tilaisuuden tarpeen mukaiseksi.

 

Storyville Buffet 50 €/ hlö ( 50-150 pax )
 
-Endiiviä, versoja ja pistaasia
 -Syksyn kaalit ja Pecorinoa ”Cesar”
 -Kurpitsaa ja rakuunakreemiä
 -Suolattua lohta ja piparjuurta 
 -Naudan paistia, kaprista ja sipulia
 
Savulohta
Tilliperunat
Remoulade
Mantelileivos & Lakkaa
Juusto sortiment, päärynää ja kex

Cocktail-tarjoilu

Juhlava Cocktail-pöytä on kevyempi ja kompakti juhlatilaisuuden noutopöytätarjoilu ja se sopii kaikentyyppisiin iltatapahtumiin, joissa ruokailu ei ole pääosassa. Esimerkki:

Hinta 38 € / henkilö

• Ruisnappeja ja savulohitahnaa
• Patonkia, vuohenjuustoa ja viikunahilloa
• Valkosipulimarinoituja jättiravunpystöjä
• Grillattuja kanatikkuja ja aiolia
• Tapenadea
• Empanadas-minipiiraita

Kokouspaketit

Storyvillen music clubin tilat soveltuvat erilaisiin esittely- ja lanseeraustilaisuuksiin sekä muihin esiintymispainotteisiin päivätapahtumiin. Esimerkkitarjoilussa aamupäivän kokouspaketti, myös koko päivän ja vain iltapäivän paketit ovat myynnissä niille soveltuvine tarjoiluineen. Esimerkki:

Hinta 45 €/henkilö.

Aamukahvi noutopöydästä:

• Kahvi/tee
• Tuoremehu
• Tomaatti-mozzarellapatonki
• Pikkuleipiä
• Tuoreita hedelmiä

Lounas noutopöydästä:

• Vihreää salaattia
• Kolmen pavun salaattia
• Kevyesti savustettua lohta 
• Leipää ja levitettä
• Petit Four -leivos

• Kahvi/tee

Storyvillen asiakkaiden kommentteja
Kymppi järjestelyistä – kick-offimme sujui niinkuin pitikin, ruoka oli hyvää ja tarjoilu riittoisa. Seuraavaksi sitten asiakkaiden kanssa. Markus Vartiainen

Country Manager, AT&T

Saatiin hyvin liikkuva porukka kasaan Storyvilleen, hyvä sijainti ja hyvät yhteydet. Pitkä päivä kun piti vielä bänditkin nähdä, mutta kyllä kannatti. Kiitos henkilökunnalle! Kai Mäntylä

Partner, 4safe Oy

Tykkäykset henkilökunnalle ja tiiviille tunnelmalle, parhaat pikkujoulut. Anders Arken

Varaustiedustelu

Täytä lomake perustiedoilla, jotta voimme avata hedelmällisen vuoropuhelun onnistuneen tilaisuuden järjestämiseksi. Varaustiedustelu ei sido mihinkään. Mikäli haluat mieluummin käyttää sähköpostia, pyydämme täyttämään vastaavat tiedot kuin lomakkeessa ja lähettämään sähköpostin club@storyville.fi.

Tiedustelut puhelimitse numerosta +358 50 3632664

Storyville yksityistilaisuus varaustiedustelu

4 + 15 =

Tilaa uutiskirje

Pysy ajan tasalla tapahtumista ja parhaista tarjouksista!

Kiitos tilauksesta!

X