Liput 12€, ennakot Tiketti >

Charlotta Kerbs & The Strays on Charlotta Kerbsin ja Darrel Craig Harrisin kansainvälinen musiikkiprojekti. Heidän tuore EP:nsä äänitettiin legendaarisilla FAME -studioilla Alabaman Muscle Shoalsissa joulukuun alussa 2022 ja se julkaistaan maaliskuussa 2023.
Charlotta Kerbs on tunnettu suomalainen laulaja-lauluntekijä. Hän on julkaissut Suomessa ja Ruotsissa useita albumeja yhdessä tunnettujen kokoonpanojen kanssa sekä sooloartistina. Charlotta hallitsee useita lajityyppejä, mutta hänen musiikilliset juurensa kasvavat soulista, jazzista ja Pohjoismaisesta kansanmusiikista. Hän työskentelee studiomuusikkona Euroopassa ja Yhdysvalloissa sekä säveltää teatterimusiikkia. Suomessa hän on esiintynyt myös suosituissa tv-musiikkiohjelmissa.
Darrel Craig Harris on kansainvälinen ammattibasisti, säveltäjä sekä Sports Illustrated -julkaisun valokuvaaja ja tuottaja. Las Vegasista tuleva Darrell kiersi useita vuosia tunnetun Cirque Du Soleil -ryhmän basistina sekä perkussionistina. Darrell on esiintynyt ja levyttänyt myös lukuisten muiden tunnettujen artistien kuten Billy Prestonin, Gary Puckettin, Frankie Avalonin ja Albert Leen kanssa.

Tilaa uutiskirje

Pysy ajan tasalla tapahtumista ja parhaista tarjouksista!

Kiitos tilauksesta!

X