Bändi soittaa ensimmäisen setin Storyvillen Puistoterassilla (säävaraus). Liput 11€.

James Harman on kuulunut jo vuosikymmeniä bluesin raskassarjalaisten joukkoon. Harman tunnetaan erinomaisena laulajana ja huuliharpistina, jonka lisäksi hän on kekseliäs ja taidokas sanoittaja ja säveltäjä. Harmanin panos levyllä Remembering Little Walter vuodelta 2014 johti Grammy-ehdokkuuteen ja kahteen Blues Music Awardiin. Yli kolmenkymmenen oman albuminsa lisäksi Harmanin soittoa voi kuulla muun muassa ZZ Topin levyillä sekä lukuisten elokuvien soundtrackeillä. 70-vuotias Harman on viime vuosina keventänyt kiertueohjelmaansa ja vieraillut aiempaa harvemmin Euroopassa, mutta on nyt usean vuoden tauon jälkeen tulossa Suomeen kesällä 2017.

Tyylillisesti Harmania voisi luonnehtia urbaanin perinteisen bluesin taitajaksi. Tätä tyyliä hänelle opetti muun muassa työskentely legendaaristen laulajien Big Joe Turnerin ja Big Mama Thorntonin taustabändeissä sekä esiintymiset yhdessä Freddie Kingin ja T-Bone Walkerin kaltaisten kitaristilegendojen kanssa.

Heinäkuun kiertueella Harmania säestää Suomen blueskärkeen kuuluva Tomi Leino Trio, jonka kanssa Harman on työskennellyt myös viimeksi Suomessa vieraillessaan. Keväällä uuden Hip Shootin albumin julkaissut Tomi Leino Trio on kysytty yhtye ympäri Eurooppaa, ja käy säännöllisesti esiintymässä klubeilla ja festivaaleilla Keski-Euroopassa ja Pohjoismaissa.

Info: www.jamesharman.com

Tilaa uutiskirje

Pysy ajan tasalla tapahtumista ja parhaista tarjouksista!

Kiitos tilauksesta!

X