Liput 10€, ennakot Tiketti >

Hollantilainen rytmikkään bluesin erikoismies, kitaristi/laulaja Hein ”Little Boogie Boy” Meijer on karismaattinen lavaesiintyjä, joka vauhdikkaalla lavashow:llaan ja iloisella asenteellaan tempaa
yleisönsä mukaan ilonpitoon. Ehdottomaan Euroopan blues-eliittiin kuuluva Hein innostui mustan musiikin rytmeistä jo lapsena, ja liidasi ensimmäistä blues-yhtyettään jo varhaisessa teini-iässä. Vuonna 1991 hän tapasi Magic Slim & the Teardrops –yhtyeen Hollannissa. Bändin kitaristi John Primer kutsui hänet Chicagoon, ja tuolloin alkoi tähän päivään saakka kestänyt ystävyys ja <hteistyö sekä John Primerin, että Magic Slimin basistin ja veljen Nick Holtin kanssa. Edellämainittujen lisäksi Hein on tehnyt lukuisia Euroopan kiertueita myös mm. Mojo Bufordin ja Harmonica Shahin kanssa.
Laajan Chicago-bluesin tuntemuksen lisäksi Hein on hakenut oppia myös Mississippin bluesmiehiltä kuten T-Model Ford ja Sam Carr, ja esiintynyt heidän kanssaan sikäläisissä juke jointeissa. Hänen viimeisin levyjulkaisunsa ’It’s All In The Blues’ oli menestys sekä kriitikoiden että yleisön keskuudessa.
Little Boogie Boylla on Suomessa rytmiryhmänä kansainvälisten blues-artistien kiertueiden luottomiehet Jaska Prepula ja Juppo Paavola. Prepula ja Paavola ovat toimineet kiertuemuusikoina
Suomessa, Skandinaviassa, Keski-Euroopassa ja jopa Brasiliassa mm. sellaisten blues-artistien yhtyeissä kuten James Harman, RJ Mischo, Mark Hummel, Mitch Kashmar, Tad Robinson, Steve Guyger, Terry Hanck ja Barrelhouse Chuck.

http://www.littleboogieboy.nl/

Tilaa uutiskirje

Pysy ajan tasalla tapahtumista ja parhaista tarjouksista!

Kiitos tilauksesta!

X