Liput 15€, ennakot Tiketti >

Väriä, hohdetta, musiikkia, tanssia, huumaa ja elinvoimaa – tätä ovat Storyvillen Mardi Gras -karnevaalit! Tervetuloa mukaan kuumaan tunnelmaan, jota nostattavat sambaryhmä Império do Papagaion tanssijat sekä värikäs karnevaaliyhtye. Illan bändinä  ARINA & TARA and Tangerina Band.

ARINA & TARA on tuore, säkenöivä ja energinen duo joka esittää brasilialaisen musiikin suurimpia mega-hittejä. Ohjelmistoon kuuluu mm. MPB:tä (Musica Popular Brasileira), axé:ta, samba-reggaeta, sertanejoa, sambaa, samba-jazzia sekä brasilialaista soulia ja funkia. Tämä karismaattinen ja taidokas duo nostaa biletunnelman kattoon ja saa taatusti jäyhemmänkin suomalaisen tanssijalan vipattamaan!

Arina & Tara duoa säestää huippumuusikoista koostuva TANGERINA BAND. Tangerinan muusikot ovat pitkän linjan ammattilaisia joiden sydän sykkii rytmikkäästi brasilialaisen musiikin tahtiin. Useimmat bändin muusikoista ovat jo vuosien ajan omistautuneet erityisesti brasilialaiselle musiikille, soittaneet lukuisten brassiartistien taustalla, matkustaneet brassimusan alkulähteille ja myös opettaneet brasilialaista musiikkia Suomessa ja ulkomailla.

Tilaa uutiskirje

Pysy ajan tasalla tapahtumista ja parhaista tarjouksista!

Kiitos tilauksesta!

X