Liput 11€, ennakot Tiketti >

MIKI LAMARR
Valovoimainen ja upeaääninen Miki Lamarr lunasti debyyttilevyllään paikkansa suvereenisti suomibillyn naislaulajien ykkösnimenä. Jo kolme pitkäsoittoa julkaisseen Mikin tyylilajiksi on vakiintunut monipuolinen ja tymäkkä neobillyhenkinen 60-luvun alun popilla maustettu 50’s rock ’n’ roll joka ei jätä ketään kylmäksi.
ROCK-OLA
Komeaääninen rokkikukko Olli ”Rock-Ola” Pihlajamaa toimi maamme rokkigenren keulakuvana jo 70-luvun loppupuolella teddykulttuurin rantautuessa Suomen karulle kamaralle. Yhdessä Aikka ”Teddy Guitar” Hakalan kanssa he jättivät pysyvät jälkensä avohakkuun lailla ennakkoluulottomien rokkidiggareiden turmeltumattomiin mieliin.
Ei ole Rock-Ola vuosien saatossa ainakaan kesyyntynyt! Ääni soi yhä upeasti, ja koluttujen keikkamestojen antama vuosien kokemus näkyy ja kuuluu, ja antaa uskottavuutta toimivaan tulkintaan. Rock´n´rollia, Rhythm´n´bluesia, Rockabillyä ja herkkiä balladeja – Elvistä unohtamatta – on luvassa tältä kokoonpanolta, jonka rytmiryhmäkään ei ole mikään eilen perustettu hanuripartio.

 

Tilaa uutiskirje

Pysy ajan tasalla tapahtumista ja parhaista tarjouksista!

Kiitos tilauksesta!

X