Liput 20€, ennakot Tiketti >

Suomalaisen bluesin raskassarjalainen, Slim Butler & The SlimCuts.

Joulun alla kolmannen soololevynsä ”Big Freeze” julkaissut Slim Butler yhtyeineen valmistautuu kuumeisesti edustamaan Suomea 22-26.01.2019 International Blues Challengessa, Memphisissä, Tennesseessä, USA:ssa.

Slim Butler & The SlimCutsin riveissä vaikuttavat todelliset juurimusiikin veteraanit; kitaristi Harri Raudaskoski muistetaan mm. Jarkko Helin & Crawfish Kingsin, Veli-Matti Järvenpään Tex-Mex Bandin ja Raudaskoski Twinsin riveistä. Basisti Mikko Löytty tunnetaan niin sooloartistina kuin Q-Stonen, Remu & Hurriganesin ja suomibluesin legendojen SF-Bluesista. Rumpali Jartsa Karvosen soittoa ovat kuulleet kaikki suomalaiset. Mies kun on noin 5000 äänilevyraidan konkari; kokemusta löytyy rokista ja jazzista kotimaisen populaarimusiikin suosituimpiin tähtiin. Kokoonpanon täydentää Slim Butler kitarassa ja laulussa. Löyttyä lukuun ottamatta soittajat ovat kotoisin Rovaniemeltä.

Slimin debyytti Inner Blues valittiin Vuoden Kotimaiseksi Blueslevyksi 2012 peräti kahdessa valtakunnallisessa äänestyksessä. Levyn tuotti brittikitaristi Otis Grand. Myös Slimin itsetuottama toinen pitkäsoitto, Bad Intention, valittiin vuoden 2016 Vuoden Parhaaksi Kotimaiseksi Bluesalbumiksi Ylen Bluesministeri-ohjelman yleisöäänestyksessä!

 

Tilaa uutiskirje

Pysy ajan tasalla tapahtumista ja parhaista tarjouksista!

Kiitos tilauksesta!

X