Liput 11€, ennakot Tiketti >

Blueslaulaja ja huuliharpisti Steve Guyger on eräs harvoista vielä vaikuttavista perinteisen Chicago Bluesin tulkitsijoista, joka on imenyt oppinsa suoraan tyylisuunnan avainhahmoilta. Guyger soitti muun muassa vuosikausia legendaarisen Jimmy Rogersin bändissä. Steve esiintyy paljon kotikaupunkinsa Philadelphiassa ja sen lähialueella, mutta on yli 40-vuotisen uransa aikana vieraillut säännöllisesti myös Euroopassa, jossa hän onkin ollut kysytty artisti blues-festivaaleilla ja –klubeilla.

Soolourallaan Guyger on julkaissut joukon laadukkaita levyjä, ollut mukana suosituilla Blues Harp Blowout –kiertueilla ympäri Yhdysvaltoja ja ollut myös ehdolla parhaaksi huuliharpistiksi Blues award –äänestyksissä. Guyger on erittäin vahva laulaja, joka heittäytyy täysillä mukaan esitykseensä. Huuliharpistina hän perustaa tekemisensä vähäeleisen tehokkaaseen ja tunteikkaaseen soittoon, jonka taustalla on ilmiömäinen osaaminen.

Guyger on tehnyt Tomi Leinon kanssa yhteistyötä vuodesta 2005 alkaen Suomen-vierailujen ja yhteisen levyn merkeissä. Guygerin ja Leinon yhteinen kiinnostus perinteiseen bluesiin takaa saumattoman yhteistyön Tomin tukiessa Guygerin harppua maukkaalla kitaroinnillaan. Ryhmän täydentää Tomi Leino Trion svengaava rytmikaksikko, Jaska Prepula bassossa ja Mikko Peltola rummuissa.

Tilaa uutiskirje

Pysy ajan tasalla tapahtumista ja parhaista tarjouksista!

Kiitos tilauksesta!

X